Pui cu omleta si gogosari

Printeaza

Pui cu omleta si gogosari

Pui cu omleta si gogosari din: pui, spanac, gogosari, oua, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui mare
  • 300 g spanac congelat
  • 2 gogoşari muraţi în oţet
  • 4 ouă
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Speli carnea, îndepărtezi pieliţa (fără să o tai), scoţi carnea de pe os şi o treci prin maşina de tocat. Potriveşti de sare şi piper după gust, întinzi pielea şi aşezi carnea tocată. Din cele 4 ouă faci omletă pe care o aşezi peste carnea tocată.

Decongelezi şi scurgi spanacul, apoi faci un piure pe care-l întinzi peste omletă.Puii şi bucăţele de gogoşari muraţi şi pătrunjel verde tocat, rulezi şi legii rulada cu aţă curată.

O asezi intr-o tava unsa cu ulei şi o dai la cuptor pentru 45 de minute. După ce s-a copt, o laşi să se răcească putin, apoi îi scoţi aţa şi o tai felii. O garnitură potrivită fi cartofii natur, morcovii sote şi verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.