Reteta pasta italiana

Printeaza

Reteta pasta italiana din: unt, branza de vaci, arpagic, ulei de masline, cascaval, sardele, boia, piper.

Ingrediente:

  • 150 g unt
  • 300 g brânză de vaci
  • 50 g arpagic
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 100 g caşcaval
  • 60 g sardele
  • boia
  • piper

 

Mod de preparare:

Freci untul spumă şi îl amesteci cu sardelele zdrobite bine cu furculiţa, cu brânza de vaci, caşcavalul ras, uleiul, sare, piper, boiaua şi arpagicul tocat foarte mărunt.

Aranjezi pasta pe un platou şi o decorezi cu măsline şi cu arpagic sau poţi face un decor din pâine prăjită şi arpagic.

 

Reteta pasta italiana

Reteta_pasta_italiana

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Turte de Post Delicioase: Rețetă Vegană cu Gust Tradițional

Turte de Post Delicioase: Rețetă Vegană cu Gust Tradițional din: faina, apa, ulei vegetal, sare, zahar, umplutura. Turtele sunt un preparat tradițional apreciat pentru gustul lor autentic și versatilitatea de a fi umplute cu o varietate de ingrediente. Cu toate acestea, vă prezentăm o versiune de turte de post, perfectă pentru cei care urmează o […]

Top 10 Plante Medicinale și Utilizările lor în Medicina Tradițională

Top 10 Plante Medicinale și Utilizările lor în Medicina Tradițională. Plantele medicinale au fost utilizate de mii de ani pentru a preveni și trata diverse afecțiuni. De la calmarea durerilor până la îmbunătățirea digestiei, natura oferă o bogăție de remedii. În acest articol, explorăm top 10 plante medicinale și utilizările lor în medicina tradițională. Echinacea […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.