Turte de Post Delicioase: Rețetă Vegană cu Gust Tradițional din: faina, apa, ulei vegetal, sare, zahar, umplutura. Turtele sunt un preparat tradițional apreciat pentru gustul lor autentic și versatilitatea de a fi umplute cu o varietate de ingrediente. Cu toate acestea, vă prezentăm o versiune de turte de post, perfectă pentru cei care urmează o […]
Reteta pasta italiana
PrinteazaReteta pasta italiana din: unt, branza de vaci, arpagic, ulei de masline, cascaval, sardele, boia, piper.
Ingrediente:
- 150 g unt
- 300 g brânză de vaci
- 50 g arpagic
- 2 linguri ulei de măsline
- 100 g caşcaval
- 60 g sardele
- boia
- piper
Mod de preparare:
Freci untul spumă şi îl amesteci cu sardelele zdrobite bine cu furculiţa, cu brânza de vaci, caşcavalul ras, uleiul, sare, piper, boiaua şi arpagicul tocat foarte mărunt.
Aranjezi pasta pe un platou şi o decorezi cu măsline şi cu arpagic sau poţi face un decor din pâine prăjită şi arpagic.
Reteta pasta italiana
Pofta buna!
Top 10 Plante Medicinale și Utilizările lor în Medicina Tradițională
Top 10 Plante Medicinale și Utilizările lor în Medicina Tradițională. Plantele medicinale au fost utilizate de mii de ani pentru a preveni și trata diverse afecțiuni. De la calmarea durerilor până la îmbunătățirea digestiei, natura oferă o bogăție de remedii. În acest articol, explorăm top 10 plante medicinale și utilizările lor în medicina tradițională. Echinacea […]