Tort rapid

Printeaza

Tort rapid

Ingrediente:

  • 500 g pişcoturi
  • o cutie compot de ananas
  • 500 g frişca

 

Mod de preparare:

Tort rapid: Pe un platou dreptunghiular aranjăm un strat de pişcoturi stropite cu compotul de ananas.

Peste pişcoturi punem bucăţele de ananas tăiate mărunt, apoi un rând de frişca. Se repetă straturile, până la terminarea ingredientelor.

Deasupra se ornează cu frişca, peste care se rade ciocolată, se pun fructe confiate sau din dulceaţă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.