Cornulete cu cascaval si chimen

Printeaza

Cornulete cu cascaval si chimen din: faina, cascaval, margarina, smantana, chimen.

 

Ingrediente:Cornulete cu cascaval si chimen

  • 1 kg făină
  • 3/4 kg caşcaval
  • 5 linguri mar­garină
  • 6 linguri smântână
  • 2 linguri chimen măcinat

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu margarina şi smântână, adaugi caşcavalul ras şi chimenul măcinat şi frămânţi bine până-ţi iese un aluat elastic şi mai moale. Laşi aluatul să se odihnească câteva ore.

Formezi un sul subţire pe care îl tai bucăţi. întinzi din fiecare bucată o foaie rotundă din care tai cu un cuţit triunghiuri. Formezi cornuleţe pe care le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină şi le coci la foc potrivit 20-25 de minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • cornulete cu cascaval

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.