Trufe de ciocolata cu cirese

Printeaza

Trufe de ciocolata cu cirese din: ciocolata, lichior, alune, cirese, ciocolata amaruie sau cacao.

Ingrediente:Trufe_de_ciocolata_cu_cirese

  • 125 g ciocolată amăruie
  • 2 linguri lichior
  • 1/4 cană alune de pădure
  • 1/4 cană cireşe confiate
  • 50 g ciocolată amăruie sau 50 g cacao

 

 

Mod de preparare:

După ce se topesc bine cele 125 g de ciocolată, la bain-mărie, se dau deoparte şi se adaugă lichiorul, apoi alunele şi cireşele confiate, tocate mărunt şi se amestecă toate ingredientele până la încorporarea perfectă.

Amestecul astfel obţinut se lasă la răcit cam 30 de minute, după care se formează biluţe care se dau prin ciocolată amăruie, fin rasă sau cacao.

Trufele se aşază pe un platou căptuşit cu folie de aluminiu şi se dau la frigider până se întăresc.

Trufe de ciocolata cu cirese

Trufe_de_ciocolata_cu_cirese

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.