Piept de pui umplut cu ricotta si spanac

Printeaza

Piept de pui umplut cu ricotta si spanac din: piept de pui, spanac, ricotta, marar, smantana, pesmet, parmezan, unt, sare, piper, ceapa verde, usturoi, ulei.

Ingrediente:Piept de pui umplut cu ricotta si spanac

  • 4 piepţi de pui
  • un kg spanac
  • 150 g ricotta
  • o legătură mărar
  • 2 linguri smântână
  • 2-3 linguri pesmet
  • parmezan ras
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 2 legături ceapă verde
  • 1-2 fire usturoi
  • 2-3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală pieptul de pui. Separat, se alege spanacul, se spală şi se opăreşte. După aceea, se lasă la scurs.

Ceapa şi usturoiul se curăţă şi se taie mărunt. Se călesc în untul topit şi se adaugă spanacul tocat. Se condimentează cu sare, piper, se adaugă mărarul, smântână, parmezanul şi pesmetul.

Se umplu piepţii de pui cu crema de spanac, se pun în tavă, se stropesc cu ulei şi se bagă în cuptor. După ce s-au rumenit, se servesc cu ricotta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.