Sandvisuri quesadilla cu pui
PrinteazaSandvisuri quesadilla cu pui din: ulei de rapita, tortillas, sos de rosii, svaiter, varza murata, sunca de pui.
- ulei de rapiţă
- 4 tortillas
- 1/3 ceaşcă cu sos de roşii
- 170 g şvaiţer
- 1 ceaşcă de varză murată
- 170 g şuncă de piept de pui
Mod de preparare:
Incălzeşte cuptorul la 220°C. Unge o tavă de copt cu puţin ulei de rapiţă, folosind o pensulă de bucătărie. Aşază pe o suprafaţă de lucru 4 tortillas din făină, cu diametrul de 20 cm.
Pune deasupra lor 1/3 ceaşcă cu sos de roşii picant, în care poţi adăuga diverse mirodenii.
Amestecă următoarele ingrediente: 170 g şvaiţer cu conţinut scăzut de grăsimi, 1 ceaşcă de varză murată bine scursă cu conţinut scăzut de sodiu şi 170 g şuncă de piept de pui tăiată felii, cu conţinut scăzut de sodiu.
Acoperă jumătate din fiecare tortilla cu mixul preparat anterior. Impătureşte cealaltă jumătate peste umplutură şi pune fiecare tortilla pe tava de copt pregătită la început.
Cu ajutorul unei pensule aplică un strat de ulei de rapiţă (foloseşte aproximativ 1 linguriţă de ulei pentru a unge toate cele 4 tortillas) şi lasă-le 10 minute la cuptor.
După ce le-ai scos, aşază-le pe un blat pentru tocat şi aşteaptă 5 minute. Taie fiecare tortilla în 3 bucăţi de formă triunghiulară.
Sandvisuri quesadilla cu pui
Pofta buna!