Cartofi cu doua feluri de branza

Printeaza

Cartofi cu doua feluri de branza din: morcovi, frunze de telina, ceapa, cartofi, bors, smantana, branza cheddar sau feta, bacon.

Ingrediente:Cartofi_cu_doua_feluri_de_branza

  • morcovi
  • frunze de telina
  • ceapa
  • cartofi
  • 1 cana de bors
  • 2 linguri de smantana
  • brânză Cheddar şi feta
  • bacon

 

Mod de preparare:

Rumenesti într-o tigaie de teflon morcovii tăiaţi în cubuleţe, frunzele de ţelină mărunţite şi ceapa tocată.

Când observi că verdeaţa şi legumele încep să se înmoaie, adaug câţiva cartofi mici şi o cană de borş.

Amesteci bine şi las mixtura pe foc circa 10 minute.

Apoi completezi cu 2 linguri de smântână degresată şi cantităţi egale de brânză Cheddar şi feta.

Torni supa în boluri şi ornezi porţiile cu câteva fâşii de bacon.

Cartofi cu doua feluri de branza

Cartofi_cu_doua_feluri_de_branza

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.