Naut cu rozmarin

Printeaza

Naut cu rozmarin din: ceapa, ulei de masline, naut, rozmarin, sare, piper, parmezan.

Ingrediente:Naut_cu_rozmarin

  • ceapa
  • ulei de masline
  • 1 conserva de naut
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Călesti o ceapă în ulei de măsline până când capătă o nuanţă aurie.

Torni apoi o conservă de năut şi condimentezi cu rozmarin, sare şi piper negru proaspăt măcinat. Zdrobesti o parte din boabe şi adaug puţină apă.

Fierbi totul la foc mic timp de 15 minute. Stropesti mâncarea cu puţin ulei de măsline şi presari parmezan proaspăt dat prin râzătoare.

Naut cu rozmarin

Naut_cu_rozmarin

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.