Pui cu ciuperci si masline
PrinteazaPui cu ciuperci si masline din: piept de pui, morcov, ciuperci, rosie, masline, usturoi, apa, boia, cimbru, vin.
- piept de pui de 1 kg
- 1 morcov
- ciuperci
- 1 rosie
- 200 g de măsline
- 2 căţei de usturoi
- 200 ml de apă
- boia
- cimbru
- 100 ml vin alb
Mod de preparare:
Se taie bucăţi un kg de piept de pui, se curăţă un morcov şi se scurg de zeamă ciupercile din-tr-o conservă. O rosie se taie cubuleţe.
Puiul se prăjeşte şi se scoate din tigaie, apoi se căleşte morcovul feliat. Se pun 200 g de măsline, ciupercile, 2 căţei de usturoi tocaţi, precum şi 200 ml de apă.
Se lasă să fiarbă până se înmoaie morcovul. Se adaugă boia, cimbru şi 100 ml vin alb, apoi se fierbe încă 20 de minute.
Pui cu ciuperci si masline
Pofta buna!