Gulas cu soia

Printeaza

Gulas cu soia din: soia cuburi, ceapa, ardei kapia, morcovi, rosii, patrunjel, chimen, tarhon, ulei, boia, ardei iute, sare.

Ingrediente:Gulas_cu_soia

  • 1 pachet soia cuburi
  • 1 ceapă
  • 1 ardei kapia (sau ardei gras)
  • 2 morcovi
  • 3 roşii decojite
  • 1 pătrunjel rădăcină
  • 1 linguriţă chimen măcinat
  • 1 linguriţă tarhon
  • 50 ml ulei
  • pastă gulaş circa 2 linguri sau 1 lingură boia dulce
  • 3-4 felii ardei iute (dacă doreşti ca gulaşul să fie mai picant)
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi cuburile de soia în apă cu sare maxim 15 minute şi le laşi la scurs până faci celelalte pregătiri. Cureţi ceapa şi o tai mărunt şi la fel procedezi şi cu ardeiul. Morcovii şi pătrunjelul îi tai cubuleţe sau rondele (după placul fiecăruia). Roşiile le decojeşti şi le feliezi.

Pui uleiul la încins şi căleşti ceapa şi ardeiul timp de 1-2 minute, după care adaugi morcovii şi pătrunjelul feliat şi căleşti mai departe până morcovii se înmoaie pe jumate. Adaugi apoi pasta de gulaş (sau 1 lingură cu boia dulce), roşiile tăiate şi cuburile de soia.

Amesteci, condimentezi cu chimen măcinat şi tarhon şi stingi totul cu 3 l de apă. Adaugi sare după gust şi feliile de ardei iute. Laşi să fiarbă până morcovii sunt pătrunşi.

Serveşti fierbinte.

 

Gulas cu soia

Gulas_cu_soia

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.