Cotlete umplute cu branza proaspata

Printeaza

Cotlete umplute cu branza proaspata

Cotlete umplute cu branza proaspata din: cotlete de porc, branza, smantana, unt, vin, ceapa, verdeata, sare, piper, boia.

 

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc
  • 125 g brânză proaspătă
  • 4-5 linguri smântână
  • 3-4 linguri unt
  • 125 ml vin alb
  • 1 ceapă
  • verdeaţa
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi o tai fin, apoi o amesteci cu brânza, 1 lingură de smântână şi verdeaţa tocată fin. Tai apoi în cotlet un buzunar pe care îl umpli cu compoziţia de mai sus.

Il închizi cu o scobitoare şi îl pui la prăjit în unt încins cam 8-10 minute pe fiecare parte. Le scoţi din tigaie şi le păstrezi la cald până prepari sosul în felul următor:Peste untul ce a rămas adaugi vinul şi îl fierbi la foc potrivit până mai scade puţin.

Legi apoi sosul cu smântână rămasă, condimentezi cu sare şi piper şi tăvăleşti cotletele prin el.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.