Ciorba Csirke Ragu
PrinteazaCiorba Csirke Ragu din: piept de pui, morcovi, usturoi, faina, lamaie, ciuperci, mazare, ulei, sare, piper, tarhon, smantana.
- 2 bucăţi piept de pui
- 3 morcovi
- 2 căţei de usturoi
- 1 lingură făină
- zeamă de lămâie
- 2-3 ciuperci
- 100 g mazăre verde
- puţin ulei
- sare
- piper
- tarhon
- smântână pentru servire
Mod de preparare:
Intr-o cratiţă, după ce s-a încălzit uleiul, aşezi pieptul de pui tăiat cubuleţe şi îl laşi câteva minute să se înăbuşe bine. Treptat, adaugi morcovii tăiaţi cubuleţe şi usturoiul tocat mărunt. Pui o lingură de făină, amesteci bine, sărezi, piperezi, torni apă şi laşi să fiarbă.
După câteva clocote, adaugi mazărea şi, la sfârşit, ciupercile şi tarhonul.
Ciorba Csirke Ragu
Pofta buna!