Paste fainoase cu hrisca

Printeaza

Paste fainoase cu hrisca din: taitei, paste, unt, ghimbir, sos de soia, ulei de susan, apa, fulgi de ardei iute.

Ingrediente:

  • taitei din hrisca si grau
  • 250 g paste
  • 1/2 cana cu unt din seminţe de floarea-soarelui (ori unt de arahide)
  • 1 bucata ghimbir
  • o lingură de sos de soia
  • o lingura ulei de susan
  • 3-4 linguri de apă
  • fulgi de ardei iute

 

Mod de preparare Paste fainoase cu hrisca:

Aceşti tăiţei sunt preparaţi din făină de hrişcă şi grâu şi sunt o specialitate japoneză.

Au o aromă consistentă, cu gust de nucă.

După ce fierbi aproximativ 250 g de paste, le lasi la răcit.

Le amesteci cu un piure format din 1/2 cană de unt din seminţe de floarea-soarelui (ori unt de arahide), o bucată de ghimbir proaspăt cu grosimea de 3 cm, o lingură de sos de soia şi una de ulei de susan, 3-4 linguri de apă şi fulgi de ardei iute, dupa gust.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.