Supa cu spanac si tortellini
PrinteazaSupa cu spanac si tortellini din: supa concentrata, apa, tortellini, frunze de spanac, sare, piper, parmezan.
- patru căni de supă concentrată
- o cană de apă
- 150 g de tortellini
- 170 g de frunze de spanac
- sare
- piper
- parmezan
Mod de preparare:
Toarna într-o cratiţă patru căni de supă concentrată şi o cană de apă. Adu totul pâna in punctul de fierbere.
Setează aragazul la foc mic şi adaugă în recipient 150 g de tortellini. Amesteca pâna când pastele devin moi, circa şase minute.
Completează cu 170 g de frunze de spanac şi cât să se înmoaie. Condimentează, după gust, cu sare şi piper negru, proaspăt măcinat.
Toarna supa în patru boluri si presară peste fiecare parmezan ras sau tăiat în bucăţi.
Supa cu spanac si tortellini
Pofta buna!