Tocanita cu ciuperci proaspete

Printeaza

Tocanita cu ciuperci proaspete din: ciuperci, usturoi, ceapa, verdeata, ulei, vin, rosii, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1,5 kg ciuperci proaspete
  • 4 legături de usturoi verde
  • 2 legături de ceapă verde
  • 2 legături de verdeaţă (mărar şi pătrunjel)
  • 150 ml ulei
  • 150 ml vin
  • 400 g roşii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, le speli şi le tai fe­lii. Toci ceapa verde şi o căleşti în ulei, adaugi ciupercile şi le căleşti împreună.

Stingi totul cu puţină apă, condimentezi cu sare şi cu piper şi le laşi să fiarbă aproxi­mativ 20 de minute.

Adaugi apoi verdeaţa tocată (mărar şi pătrun­jel), usturoiul verde tocat, roşiile curăţate de coaja şi de seminţe şi tăiate cubuleţe.

Adaugi şi vinul şi mai laşi să dea un clocot.

Serveşti tocăniţa cu mămăliguţă caldă, tăiată felii sau cuburi. Pentru decor, presari mărar verde rupt în fâşii.

Serveşti alături de această to­căniţă, un pahar de vin roşu.

 

Tocanita cu ciuperci proaspete

Tocanita cu ciuperci proaspete

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Dieta Plant-Based: Ghidul Complet pentru o Alimentație Sănătoasă și Sustenabilă

Dieta Plant-Based: Ghidul Complet pentru o Alimentație Sănătoasă și Sustenabilă. În esență, o dietă plant-based se concentrează pe alimente provenite în principal din plante. Aceasta nu înseamnă că ești vegetarian sau vegan și nu mănânci niciodată carne sau produse lactate. Ce înseamnă o Dietă Bazată pe Plante? Mai degrabă, alegi în mare parte alimente din […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.