Drob cu pui

Printeaza

Drob cu pui din: pui, franzela, oua, ciuperci, unt, ceapa, vin, verdeata, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Drob cu pui

  • 1 pui mare (1,500 kg)
  • 3 felii franzelă înmuiată în lapte
  • 5 ouă
  • 300 g ciuperci
  • 100 g unt
  • 2 cepe
  • 200 ml vin
  • verdeaţă
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Puiul curăţat şi spălat, îl tai longi­tudinal pe spate cu un cuţit şi îi iei pielea cât mai întreagă. Scoţi carnea de pe oase şi o treci prin maşină împreună cu ceapa şi franzela înmuiată şi o amesteci cu ciupercile călite cu unt, ouăle şi verdeaţa tocată, sarea şi pipe­rul.

Cu această compoziţie umpli pielea de pui, o coşi şi aşezi dro­bul într-o tavă unsă cu ulei. Adaugi 1 ceşcuţă de apă şi vinul. Dai la cuptor şi laşi până se rumeneşte pielea în care ai pus umplutura. Din când în când, stropeşti drobul cu sosul din tavă. Poţi prepara drobul şi fără ciu­perci.

Când îl pui pe platou, poţi aranja alături de drobul de pui, câteva roşii, ceapă verde şi salată verde.

 

 

Drob cu pui

Drob cu pui

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.