Tarta cu branza sarata

Printeaza

Tarta cu branza sarata din: oua, branza, ulei, zahar, esenta de vanilie, zeama de lamaie, faina, iaurt, praf de copt.

Ingrediente:Tarta cu branza sarata

  • 6 ouă
  • 1/2 kg brânză sărată
  • 6 linguri ulei
  • 4 pahare zahăr pudră
  • esenţă de vanilie
  • coajă rasă şi zeamă de lămâie
  • făină
  • 1 iaurt mic
  • 1 plic praf de copt

 

Mod de preparare:

Amesteci într-un bol mare ouăle cu zahărul pudră, până se face totul ca o spumă. Adaugi apoi uleiul, esenţa de vanilie, coaja rasă de lămâie, iaurtul şi praful de copt stins cu zeamă de lămâie şi amesteci
totul bine.

Adaugi brânza sărată rasă, amesteci şi pui totul la cuptor, într-o formă rotundă, unsă cu ulei şi tapetată cu făină, lăsând-o la foc moderat până se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.