Supa de ciuperci cu praz

Printeaza

Supa de ciuperci cu praz din: ciuperci, praz, morcov, margarina, patrunjel, faina, lapte de soia, castraveti murati.

Ingrediente:Supa de ciuperci cu praz

  • 500 g ciuperci
  • 2 fire groase de praz
  • 1 morcov
  • 50 g margarina
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • lingură cu făină
  • 250 ml lapte de soia
  • castraveţi muraţi (în saramură)

 

Mod de preparare:

Spală bine ciupercile şi taie-le felii, la fel prazul (păstrează câteva bucăţele pentru ornat). Curăţă pătrunjelul şi toacă-l mărunt. Pune la încins margarina şi căleşte legumele în ea, apoi scoate-le din grăsime şi adaugă-le la fiert împreună cu morcovul întreg.

Incinge grăsimea rămasă şi adaugă făina şi amestecă repede ca să nu se formeze cocoloaşe, iar când începe să se îngroaşe, stinge cu laptele de soia. Adaugă supa de legume cu totul, potriveşte de sare şi mai dă preparatul în câteva clocote. Serveşte supa caldă, cu crutoane, bucăţele de praz tăiate fin şi castravete murat.

 

Supa de ciuperci cu praz

Supa de ciuperci cu praz

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.