Istoria Bucătăriei Chinezesti: O Călătorie În Profunzimea Bucătăriei Chinezesti. Bucătăria chinezeasca, cu o istorie ce se întinde pe mii de ani, este un mozaic vibrant de arome, texturi și tradiții culinare. Acest articol vă va purta într-o călătorie prin timp, explorând originea și evoluția acestei bucătării excepționale, de la rădăcinile sale antice până la forma […]
Taco
PrinteazaTaco din: fasole rosie, ardei capia, piept de pui, cascaval, ardei iute, usturoi, chimen, ulei, lipii sau tortillas, piper, sare.
Ingrediente:
- 125 g fasole roşie din conservă
- 1 ardei capia
- 1 piept de pui
- 50 g caşcaval ras
- 1 ardei iute
- 3-4 căţei de usturoi
- 1/2 linguriţă cu chimen
- 4 linguri cu ulei
- 3 lipii sau 3 tortillas
- piper
- sare
Mod de preparare:
Pune carnea la fiert cu puţină sare şi un praf de piper. Curăţă ardeiul capia şi pe cel iute şi taie-i cât mai mărunt.
Toacă usturoiul.
Taie carnea fiartă în fâşii mărunte. Incinge uleiul şi căleşte iute usturoiul şi chimenul, pentru a-şi lăsa aroma; adaugă ardeiul, lasă se înmoaie puţin şi adaugă puiul şi fasolea scursă.
Lasă câteva minute şi pune caşcavalul. Potriveşte de sare şi piper şi umple cu acest amestec cele trei lipii sau tortillas.
Aranjează-le într-o-tavă, astfel încât să stea strânse şi dă-le puţin la rece.
Taco
Pofta buna!
Sarmale Picante – Aroma si Deliciu
Sarmale Picante – Aroma si Deliciu din: carne de porc, orez, ceapa, ulei, varza murata, bulion de rosii, ardei iuti, sare, piper, boia de ardei iute, marar, cimbru, frunze de dafin, paprika. Explorați gustul intens cu această rețetă de sarmale picante, o variantă inedită a tradiționalelor sarmale românești. Perfecte pentru iubitorii de mâncăruri cu un […]