Morcov si pastarnac caramelizate
PrinteazaMorcov si pastarnac caramelizate din: morocov, pastarnac, ceapa, unt, seminte de mustar, concentrat de legume, miere, mustar, sare, piper.
Ingrediente:
- 800 g morcov
- 800 g păstârnac
- 1 ceapă mică roşie, tocată mărunt
- 3 linguri unt
- 1 lingură seminţe de muştar
- 200 ml concentrat de legume
- 60 ml miere
- 1-2 linguri muştar
- sare
- piper negru, proaspăt măcinat
Mod de preparare:
Curăţă legumele şi taie-le segmente. Topeşte untul şi sotează morcovul şi păstârnacul împreună cu ceapa.
Adaugă seminţele de muştar şi concentratul de legume.
Acoperă vasul cu capac şi lasă să fiarbă 6-8 minute. Amestecă mierea şi muştarul şi adaugă-le în vas.
Lasă să dea câteva clocote, neacoperit, la foc iute, şi adaugă sare şi piper.
Pofta buna!