Piept de pui cu ceapa verde in unt

Printeaza

Piept de pui cu ceapa verde in unt din: piept de pui, ceapa verde, unt, vin.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_ceapa_verde_in_unt

  • piept de pui
  • 1 fir de ceapă verde
  • un cub de unt
  • 50 ml vin roze

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui în cuburi potrivite, le pui într-o tigaie wok, cu un cub de unt, la prăjit.

Adaugi după câteva minute vinul roze, laşi până se evaporă alcoolul şi adaugi ceapa verde tăiată feliuţe. Laşi să se rumenească bine pieptul de pui şi să se pătrundă, iar dacă mai este nevoie, mai adaugi puţin unt.

Piept de pui cu ceapa verde in unt

Piept_de_pui_cu_ceapa_verde_in_unt

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.