Aperitive cu crema de branza si legume din: crema de branza, morcov, telina, patrunjel, arpagic, ardei, ardei iute, sare de mare, piper. Ingrediente: 1 pachet de crema de branza 1 morcov 1/2 cana de telina, cuburi 1 lingura patrunjel tocat 1 lingura arpagic tocat 1/2 cană de ardei cuburi 1/2 ardei iute sare de mare […]
Reteta zilei: Aperitive cu somon afumat si caviar
Aperitive cu somon afumat si caviar din: cartofi, ulei de masline, sare de mare, piper, somon afumat, smantana, caviar, marar. Ingrediente: 6 cartofi, feliati 1 lingura ulei de masline sare de mare și piper 240gr somon afumat, felii subtiri 1/2 cana smantana 50 gr caviar marar, pentru ornat Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la […]
Reteta zilei: Aperitive cu sparanghel si prosciutto
Aperitive cu sparanghel si prosciutto din: sparanghel, prosciutto. Poate te intereseaza si: Aperitive cu somon, icre negre si piersica Aperitive cu bacon afumat si rosii Aperitive cu peste si ricotta Ingrediente: 1 buchet de sparanghel 120gr prosciutto feliat Mod de preparare: Se incalzeste gratarul la foc mediu. Între timp, inveliti sparanghelul in prosciutto. Puneti […]
Uuuu, nu sunt prea picante?
Daca ochesti un ardei picant rau, te-ai scos cu aperitivele astea :)))