Sufleu de morcovi cu cascaval
PrinteazaSufleu de morcovi cu cascaval din: morcovi, cascaval, oua, lapte, margarina, faina, nucsoara, sare.
- 500 g morcovi
- 100 g caşcaval
- 2 ouă
- 100 ml lapte
- 1lingură margarină
- 1 lingură făină
- nucşoară
- sare
Mod de preparare:
Cureţi morcovii, îi fierbi în apă cu puţină sare şi când sunt gata, îi zdrobeşti cu furculiţa.
Rumeneşti făina în margarină, stingi cu lapte şi fierbi sosul până se îngroaşă. îl dai deoparte şi-l amesteci cu piureul de morcovi, caşcavalul ras, gălbenuşurile şi la sfârşit pui albuşurile bătute spumă.
Presari şi puţină nucşoară măcinată, apoi torni compoziţia într-o cratiţă sau un vas termorezistent uns cu ulei.
Dai sufleul la cuptor pentru 20-25 de minute, la foc potrivit.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/sufleu-morcovi-cascaval html