Biscuiti cu morcov

Printeaza

Biscuiti cu morcov din: morcovi, ulei, zahar, bicarbonat, faina, sare, lamaie, portocala.

Ingrediente:Biscuiti cu morcov

  • 200 g morcovi
  • 150 ml ulei
  • 180 g zahăr de preferinţă pudră
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 500 g făină
  • 1 praf de sare
  • coaja rasă de la 1 lămâie
  • zeama de la 1 portocală mică

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovii, îi speli şi îi dai pe răzătoarea mică. Cerni făina într-un castron mare. In mijloc faci o adâncitură în care pui morcovii raşi, uleiul, zahărul, bicarbonatul stins în zeama de portocală, coaja de lămâie şi sarea.

Amesteci bine, până obţii un aluat potrivit de moale, pe care îl înveleşti în folie de plastic şi îl laşi în frigider pentru 20-30 de minute.

Rupi bucăţi de aluat de mărimea unei caise, le modelezi în formă de sfere şi le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Coci biscuiţii la foc moderat, la 170°C, timp de aproximativ 20 de minute.

 

Biscuiti cu morcov

Biscuiti cu morcov

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.