Pulpe de Miel Marinate și Coapte cu Lavandă și Lămâie din: pulpe de miel, ulei, suc si coaja de lamaie, lavanda, usturoi, rozmarin, sare, piper. Aroma distinctă a lavandei combinată cu prospețimea lămâii creează o experiență culinară unică, oferind o notă elegantă și sofisticată preparatului. Acest fel de mâncare nu numai că va impresiona oaspeții […]
Reteta zilei: Pulpe de pui la cuptor cu patrunjel
PrinteazaPulpe de pui la cuptor cu patrunjel din: ulei de masline, pui, otet de vin rosu, usturoi, cimbru, sare, piper, rozmarin, patrunjel, oregano, fulgi de piper rosu, turmeric.
Ingrediente:
- 2/3 ceasca de ulei de măsline
- 3-4 pulpe de pui
- ¼ ceasca otet de vin rosu
- 25 catei de usturoi
- 1 lingurita ulei de măsline
- 1 linguriță cimbru uscat
- sare si piper dupa gust
- 1 lingurita de rozmarin
- 2 linguri patrunjel tocat proaspat
- 1 lingurita oregano uscat
- ½ lingurita fulgi de piper roșu
- ¼ linguriță turmeric
Mod de preparare:
Se toarnă ulei de măsline în blender și se adaugă oțet de vin roșu, usturoi, cimbru, rozmarin, oregano, fulgi de ardei rosu si turmeric.
Omogenizati. Crestati carnea de pui din loc in loc.
Puneti carnea de pui intr-un castron mare; se toarnă sosul peste pui, acoperiti si dati la frigider peste noapte.
Incalziti cuptorul la 218 ° C.
Intr-o tava asezati hartie de copt. Ungeti usor tava cu putin ulei.
Aranjați carnea de pui pe foaia de copt si se condimenteaza cu sare si piper pe ambele părți.
Dati la cuptor 40-45 minute.
Garnisiti cu patrunjel si serviti.
Pulpe de pui la cuptor cu patrunjel
Pofta buna!
Pulpe de Pui cu Anason și Legume la Cuptor
Pulpe de Pui cu Anason și Legume la Cuptor din: pulpe de pui, seminte de anason, morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, dovlecel, ulei, sare, piper, ierburi. Descoperă o rețetă care transformă pulpele de pui într-un festin culinar, îmbogățit cu aroma distinctă a anasonului și prospețimea legumelor de sezon. Această combinație nu doar că îți va satisface […]
Simplu si bun! Bravo!
Au iesit bune?