Lasagna Clasică – Rețetă Autentică Italiană cu Sos Bolognese și Bechamel din: foi de lasagna, carne tocata de vita, ceapa, rosii in bulion, vin rosu, lapte, faina, unt, mozzarella, paremzan, sare, piper, busuioc. Descoperă secretul celei mai bune lasagna! Rețeta noastră pas cu pas îți oferă gustul autentic italian cu sos Bolognese bogat și bechamel […]
Reteta ciorba de coaste de porc
PrinteazaReteta ciorba de coaste de porc din: coaste de porc, oua, telina, morcovi, ceapa, bors, leustean, rosii, sare, condiment.
Ingrediente:
- 1 kg scăriţă (coaste) de porc
- 2 ouă
- 1 ţelină
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 l borş
- 1 legătură leuştean
- 2-3 roşii
- sare
- condiment din legume
Mod de preparare:
Speli coastele de porc şf le pui la fiert în 2 Vz litri de apă. îndepărtezi spuma formată la începutul fierberii. Intre timp, speli legumele, le cureţi şi le tai în cubuleţe.
Când carnea se desprinde de os, stecori ciorba şi porţionezi scăriţa.
In supa de carne, pui la fiert legumele şi condimentul din legume şi laşi să fiarbă Ia foc mic, ca să iasă o ciorbă limpede.
Când carnea şi legumele sunt fierte, adaugi roşiile tăiate, carnea porţionată şi borş prefiert, după gust.
După ce a mai fiert 10 minute, baţi ouăle şi le torni în ciobă în fir subţire, amestecând ca să se formeze zdrenţe.
Când aduci la masă porţiile, presari leuştean fin tocat.
Reteta ciorba de coaste de porc
Pofta buna!
Pogacele cu Jumări Crocante: Deliciu Tradițional Reinventat pentru Gusturi Moderne
Pogacele cu Jumări Crocante: Deliciu Tradițional Reinventat pentru Gusturi Moderne din: faina, jumari de porc, untura, ou, lapte, praf de copt, sare, piper. Redescoperiți plăcerea gusturilor tradiționale cu această rețetă unică de Pogacele cu jumări. Combinația de texturi crocante și arome bogate transformă această rețetă într-o alegere perfectă pentru orice ocazie, fie că este vorba […]