Cârnați de Casa Plini de Savoare din: carne de porc, carne de vita, coriandru, chimion, paprika afumata, usturoi, sare, piper, mate. Savurează gustul inovator al acestor cârnați , o rețetă unică ce combină carne de calitate superioară cu o selecție de mirodenii exotice. Perfect pentru cei care iubesc să experimenteze în bucătărie, această rețetă aduce […]
Ruladă de legume cu margarina
PrinteazaRuladă de legume cu margarina din: faina, mazare, fasole, morcov, telina, ceapa, sare, piper, praf de copt, margarina.
Ingrediente:
- 500 g făină + 1 lingură făină
- 100 g mazăre congelată
- 100 g fasole verde congelată
- 1 morcov
- 1 ţelină
- 1 ceapă
- sare
- piper
- praf de copt
- 150 g margarină
Mod de preparare:
Ruladă de legume cu margarina: Cureţi, speli şi tai bucăţele morcovul, ţelina şi ceapa, adaugi şi fasolea verde (tăiată bucăţi) mazărea şi le pui la fiert în apă cu sare. Când sunt pe jumătate fierte, le scoţi într-o strecurătoare.
Din 500 g făină, 100 ml apă caldă, 100 g margarină topită şi un vârf de cuţit praf de copt frămânţi un aluat pe care-l întinzi într-o foaie de 2-3 mm grosime.
Rumeneşti apoi o lingură de făină în margarina rămasă topită, torni o cană de apă caldă, pui sare şi piper după gust şi fierbi sosul până se îngroaşă.
Il amesteci cu legumele pe jumătate fierte, le întinzi peste foaia de aluat, rulezi şi aşezi rulada într-o tavă de cozonac unsă cu margarină.
Dai apoi tava la cuptor, la foc potrivit, şi coci rulada până se rumeneşte frumos. 0 laşi să se răcească jumătate de oră, apoi o tai felii.
Pofta buna!
Cârnați de Casa Plini de Savoare