Ciorba de porc cu zeama de muraturi

Printeaza

Ciorba de porc cu zeama de muraturi

Ciorba de porc cu zeama de muraturi din: carne de porc, ceapa, morcov, patrunjel, telina, taietei de casa, zeama de muraturi, leustean, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg came de porc cu os
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 1 mână tăieţei de casă
  • 1/2 l zeama  de muraturi
  • 1 legătură leuştean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai bucăţi, o pui la fiert în apă , rece cu sare pentru două ore şi ai grijă să iei spuma ori de câte ori se formeaza in acest timp cureţi ceapa, morcovul, rădăcina de pătrunjel şi ţelina, le tai mărunt şi le adaugi în oală după ce a fiert carnea bine.

Când s-au înmuiat şi legumele, pui tăieţeii de casă, torni zeama  de murături, potriveşti de sare şi piper şi mai laşi câteva minute pe foc. La sfârşit, presari leuşteanul tocat, acoperi oala şi o dai deoparte.

Nu uita ca la masă să aduci şi ardeii iuţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.