Piept de pui umplut cu spanac si cascaval
PrinteazaPiept de pui umplut cu spanac si cascaval din: piept de pui, spanac, unt, cascaval, ulei, sare, piper.
- un piept de pui
- 350 g spanac proaspăt
- 50 g unt
- 50 g caşcaval ras
- 3 linguri ulei pentru prăjit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se feliază şi se bate uşor cu ciocanul pentru a obţine o bucată mare, cât mai plată. Se presară cu sare şi piper pe ambele părţi.
Spanacul ales, spălat şi scurs se pune la călit în unt şi se lasă 5 minute. Peste carne se pune spanacul călit, se presară caşcaval şi se rulează.
Se prinde cu scobitori si se prăjeşte în ulei. Se serveşte alături de garnitură de orez, bulgur sau după gust.
Piept de pui umplut cu spanac si cascaval
Pofta buna!