Hot dog cu branza
PrinteazaHot dog cu branza din: carnati subtiri de porc, ardei verzi, ceapa, usturoi, sos de branza, chifle de hot dog.
- 12 cârnaţi subţiri de porc
- 2 ardei verzi, feliaţi
- 1 ceapă, tăiată în sferturi
- 3 căţei de usturoi, nedecojiţi 230g sos de brânză, din comerţ
- 4 chifle mari de hot dog
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 220°C. Pune cârnaţii, ardeii, ceapa şi usturoiul într-o tavă mare şi dă-o la cuptor pentru 25-30 de minute sau până când carnaţii se pătrund, iar legumele încep să se caramelizeze. Agită uşor tava de câteva ori în acest interval, pentru ca ingredientele să se gătească uniform.
Când cârnaţii sunt aproape gata, încălzeşte sosul de brânză urmând instrucţiunile de pe ambalaj şi pune chiflele în cuptor 4-5 minute pentru a se încălzi.
Scoate cârnaţii şi legumele din cuptor. Zdrobeşte uşor căţeii de usturoi cu dosul unei linguri, pentru a scoate miezul copt din coajă, arunc-o pe cea din urmă şi amestecă bine. Asezonează şi taie chiflele în două pe lungime, apoi pune în ele cârnaţii, legumele şi usturoiul.
Completează cu sosul de brânză şi serveşte imediat.
Pofta buna!