Budinca cu busuioc, oregano si parmezan
Printeaza- 200 ml suc de roşii
- 1 pâine
- 1 vânătă
- 500 g roşii
- 1 ardei gras
- 200 g caşcaval
- 100 g parmezan
- 2 cepe
- 25 g unt
- ulei
- oregano
- busuioc
- sare
Mod de preparare:
Căleşte ceapa. Adaugă roşiile decojite şi tocate. Toarnă o ceşcuţă cu apă. Lasă să fiarbă la foc mic. Condimentează şi opreşte focul.
Unge o formă cu unt şi tapetează fundul cu felii de pâine păjite. Pune un strat de felii de vânătă, fâşii de ardei şi caşcaval ras.
Repetă operaţia până termini ingredientele. Acoperă cu sos de roşii. Lasă la cuptor aproximativ 30 de minute. Serveşte cu parmezan ras.
Poftă bună!