Mocktail cu mere si pere

Printeaza

Mocktail cu mere si pere din: jeleu de lime sau agrise, nectar de mere si pere, limonda, compot de litchi, cirese pentru cocktail, stafide.

Ingrediente:Mocktail cu mere si pere

  • 135 g pudră pentru jeleu de lime sau agrişe
  • 700ml nectar de mere şi pere
  • 300ml de limonada
  • 1 conservă de 450g compot de litchi
  • 10-15 cireşe pentru cocktail, din borcan
  • 10-15 stafide

Vei avea nevoie de:

  • 10-15 bete pentru cocktail

 

Mod de preparare:

Prepară jeleul conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi răceşte-l până când este complet stabilizat. Intr-o carafă mare, combină nectarul de mere şi pere cu limonada, apoi pune amestecul la frigider.

Scurge fructele de litchi din compot şi fă o mică gaură în fiecare cireaşă, folosind un băţ pentru cocktail. Pune cireaşa în fructul de litchi, apoi introdu stafida în cireaşă. Străpunge ochiul cu un băţ pentru cocktail, repetă cu restul ingredientelor şi lasă ochii deoparte până în momentul servirii.

Când jeleul s-a stabilizat, foloseşte un tel pentru a-l separa în bucăti mici. Pune-l cu lingura în pahare, apoi completează cu amestecul de nectar şi limonada.

Pune câte un ochi în fiecare pahar înainte de aservi.

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.