Pulpe de curcan la cuptor cu sos de iaurt din: pulpe de curcan, iaurt, ceapa, usturoi, sare, piper, maghiran, menta uscata, suc de lamaie, miere, mustar. Ingrediente: patru pulpe de curcan 50 ml iaurt o ceapa patru catei de usturoi sare piper maghiran menta uscata suc de lamaie o lingurita de miere o lingurita mustar […]
Piept de curcan cu alune din: piept de curcan, prune, ciuperci, alune, sare, piper negru şi roşu, vin alb dulce, ceapă roşie, unt, ulei de măsline, boia dulce şi iute, cimbru verde. Ingrediente: 500 g piept de curcan 400 g prune 300 g ciuperci 150 g alune sare piper negru şi roşu Pentru sos: 100 ml vin alb dulce o ceapă […]
Piept de curcan in sos de afine din: piept de curcan, suc de portocale, supa de pui, sos de afine, amidon, apa rece, supa crema de ciuperci, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de curcan 1/4 ceasca de suc de portocale 1/4 cana supa de pui 1 borcan sos de afine 4 linguri amidon 1/2 cana […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.