Lasagna cu praz

Printeaza

Lasagna cu praz din: foi de lasagna, praz, broccoli, cascaval, sare, lapte, unt, faina, sare, piper, nucsoara.

Ingrediente:Lasagna cu praz

  • 1 pachet foi de lasagna
  • 1 praz
  • 1 broccoli
  • 100 g caşcaval
  • sare

Pentru sos:

  • 750 mi lapte
  • 125 g unt
  • 125 g făină
  • sare
  • piper
  • 1 praf nucşoară

 

Mod de preparare:

Amesteci laptele cu făina până nu mai sunt cocoloaşe şi aşezi vasul pe foc. Când compoziţia începe să se lege, Incorporezi untul, adaugi nucşoară, sare si piper si dai sosul deoparte. Tai prazul felii nu foarte subţiri şi rupi broccoli bucheţele, pe care le speli sub un jet de apă rece.

Opăreşti 5 minute legumele în apă cu sare, le scoţi si le lasi la scurs.

Aşezi într-o tavă un strat de sos, un strat de foi lasagna, preparate conform indicaţiilor de pe pachet, un strat de broccoli şi praz, un strat de caşcaval ras şi din nou sos. Repeţi cu restul ingredientelor, iar deasupra trebuie să fie un strat de foi de lasagna peste care razi caşcaval.

Dai tava la cuptor până se rumeneşte lasagna.

 

 

Lasagna cu praz

Lasagna cu praz

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.