Lasagna cu praz
PrinteazaLasagna cu praz din: foi de lasagna, praz, broccoli, cascaval, sare, lapte, unt, faina, sare, piper, nucsoara.
- 1 pachet foi de lasagna
- 1 praz
- 1 broccoli
- 100 g caşcaval
- sare
Pentru sos:
- 750 mi lapte
- 125 g unt
- 125 g făină
- sare
- piper
- 1 praf nucşoară
Mod de preparare:
Amesteci laptele cu făina până nu mai sunt cocoloaşe şi aşezi vasul pe foc. Când compoziţia începe să se lege, Incorporezi untul, adaugi nucşoară, sare si piper si dai sosul deoparte. Tai prazul felii nu foarte subţiri şi rupi broccoli bucheţele, pe care le speli sub un jet de apă rece.
Opăreşti 5 minute legumele în apă cu sare, le scoţi si le lasi la scurs.
Aşezi într-o tavă un strat de sos, un strat de foi lasagna, preparate conform indicaţiilor de pe pachet, un strat de broccoli şi praz, un strat de caşcaval ras şi din nou sos. Repeţi cu restul ingredientelor, iar deasupra trebuie să fie un strat de foi de lasagna peste care razi caşcaval.
Dai tava la cuptor până se rumeneşte lasagna.
Lasagna cu praz
Pofta buna!