Musaca vegetariana

Printeaza

Musaca vegetariana din: cartofi, rosii, dovlecei, branza, unt, faina, lapte, sare, piper.

Ingrediente:

  • 8 cartofi
  • 2 roşii
  • 2 dovlecei
  • 300 a brânză
  • 100 g unt
  • 100 a făină
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi-i fierbi în coajă în apă cu sare. Ii laşi la răcit, îi descojeşti şi-i tai felii.

Amesteci laptele cu făina până se omogenizează, fără să se facă cocoloaşe şi pui pe foc.

Adaugi sare şi piper după gust şi când începe să dea în clocot torni untul topit, în fir subţire.

Amesteci până se îngroaşă uşor şi dai deoparte.

Pui într-o tavă unsă un strat de sos, un strat de cartofi, dovlecei tăiaţi rondele, un strat de brânză rasă, roşii tăiate cubuleţe, un strat de sos, cartofi, iar deasupra aşezi un strat de dovlecei, peste care torni sos.

Dai tava la cuptor până se rumeneşte musacaua.

 

Musaca vegetariana

Musaca vegetariana

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Omletă vegetariană

O reteta simpla si gustoasa, omleta vegetariana din: branza tofu, ceapa, boia de ardei iute, sare si patrunjel. Ingrediente: 4 bucăţi de brânză tofu fărâmiţată 3-4 cepe mici, tăiate în cubuleţe mici 1 linguriţă de boia de ardei iute sare după gust pătrunjel     Mod de preparare: Fărâmiţează brânza tofu. Adaugă ceapa, boiaua de […]

Hamburger vegetarian fara gluten

Hamburger vegetarian fara gluten din: faina, supa de legume, ulei, usturoi, cimbru, maghiran, boia dulce, piper, sare, salata verde, rosii, patrunjel. Ingrediente: 500 g faina seitan (gluten de grau) 275 ml supa de legume 5 linguri ulei 2 linguri praf de usturoi 1/2 lingurita cimbru 1/2 lingurita maghiran 3 lingurite boia dulce piper sare   […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.