Macaroane cu sos de ceapa
PrinteazaMacaroane cu sos de ceapa din: macaroane, ceapa, rosii decojite, ulei de masline, margarina, ardei iute, sare, piper, cimbru.
- 1 pachet cu macaroane
- 5 cepe
- 1 cutie cu roşii decojite
- 1 ceşcuţă cu ulei de măsline
- 1 lingură cu margarină
- 1/2 ardei iute
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare:
Fierbe macaroanele în apă cu un praf de sare şi o lingură cu ulei. Separat, căleşte ceapa tăiată mărunt. Stinge cu apă şi condimentează cu sare, piper, cimbru şi puţin ardei iute tocat.
După câteva minute, adaugă roşiile zdrobite cu furculiţa. Lasă să fiarbă la foc mic, până ce sosul este bine legat.
Serveşte macaroanele scurse, trase în puţină margarină şi cu sos de ceapă din belşug.
Macaroane cu sos de ceapa
Pofta buna!