Conopida in stil oriental
PrinteazaConopida in stil oriental din: conopida, ulei de masline, boia, spanac, iaurt, pasta de susan, lamaie, patrunjel, coriandru, menta tocata.
- 2 conopide mici sau 1 mare
- 3 linguri ulei de măsline
- boia iute
- 75 g spanac
- 4 linguri iaurt natur
- 2 linguriţe pastă de susan
- zeama de la 1 lămâie
- o mână de pătrunjel, coriandru şi mentă tocată
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Unge conopida cu 2 linguri ulei şi presară condimentul. Dă la cuptor 20 minute sau pănâ când se pătrunde şi începe să se rumenească. Adaugă spanacul uns cu uleiul rămas şi dă din nou la cuptor 5 minute.
Intre timp, pentru a prepara vinegreta, combină iaurtul, tahini, zeama de lămâie şi verdeaţa. Serveşte conopida aşezată pe spanac cu sosul vinegretă.
Conopida in stil oriental
Pofta buna!