Briose cu banane, nuci si miere din: banane, oua, unt, zahar, faina, praf de copt, zahar vanilinat, esenta de vanilie, miere, nuci. Ingrediente: 2 banane foarte coapte 2 oua 80 g unt 70 g zahar 150 g faina 2 lingurite praf de copt un pliculet zahar vanilinat o lingurita esenta de vanilie pentru servit: 2-3 […]
Briose cu zmeura – reteta simpla si gustoasa
PrinteazaBriose cu zmeura din: faina, zahar, ciocolata, praf de copt, ou, iaurt, lapte, ulei, zmeura.
- 400 g făină
- 200 g zahăr
- ciocolată
- 1 plic praf de copt
- 1 ou
- 200 g iaurt
- 100 ml lapte
- 100 ml ulei
- 200 g zmeură
Mod de preparare:
Combini făina cu zahărul şi praful de copt şi topeşti ciocolata pe baie de aburi, apoi laşi la răcorit.
Mixezi oul cu laptele, iaurtul şi uleiul, apoi încorporezi ciocolata topită.
Pui îngredientele uscate şi amesteci până se omogenizează.
Torni compoziţia în forme, cu hârtie, şi aşezi deasupra zmeură.
Le ţii la cuptor până trec testul scobitorii.
Briose cu zmeura
Pofta buna!
poate iti place si:
Briose cu mei si amaranth
Briose cu mei si amaranth din: mei, amaranth, supa de legume, ardei copt, usturoi, suc de lamaie, pasta tahini, drojdie, miso, amidon, sare, patrunjel, faina. Meiul este o sursă excelentă de proteine, fibre și vitamine B, precum și minerale precum fierul și magneziul. Este de asemenea o sursă importantă de carbohidrați, dar are un indice […]
Briose cu piure de morcovi si curmale
Briose cu piure de morcovi si curmale din: faina, praf de copt, bicarbonat, sare, scortisoara, portocala, ou, piure de morcovi, zahar brun, miere, ulei, curmale, fructe oleaginoase. Ingrediente: 1 cană făină integrală 1 cană făină albă 2 linguriţe praf de copt 1 linguriţă bicarbonat de sodiu 1/2 linguriţă de sare 1/2 linguriţă scorţişoară măcinată 1 […]
Briose cu lemon curd
Briose cu lemon curd din: lamai, oua, unt, zahar. Ingrediente: 2 lămâi 3 oua 180 g zahăr tos 1/2 linguriţă zahăr vanilat 90 g unt Mod de preparare: Se spală bine, cu buretele de sârmă, 2 lămâi mari; se rade coaja şi se stoarce sucul. Se bat 3 ouă, se adaugă 180 […]
Pofta buna!