Reteta cornulete cu rahat

Printeaza

Reteta cornulete cu rahat din: faina, ulei, zahar, drojdie, sare, rahat.

 

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 2 căni ulei
  • 1 cană apă
  • 1 lingură zahăr
  • 1 plic drojdie uscată
  • 1 praf de sare
  • 300 g rahat
  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Amesteca drojdia, sarea şi zahărul cu apa călduţă. Adaugi uleiul si făina si frămânţi un aluat potrivit de tare.

Laşi la dospit 30 de minute, într-un loc cald.

Intinzi o foaie subţire, din care tai dreptunghiuri. Aşezi pe fiecare dreptunghi câte o bucată de rahat şi rulezi.

Coci la foc potrivit până devin aurii.

Pudrezi cornuleţele cu zahăr pudră.

 

Reteta cornulete cu rahat

Reteta_cornulete_cu_rahat

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Cornulete cu branza feta

Cornulete cu branza feta din: faina, ou, margarina, sare, zahar, feta, ceapa. Ingrediente: Pentru aluat:  300 g făină un ou 150 g margarină 4 linguri apă un praf sare o linguriţă zahăr Pentru umplutură: 250 g brânză feta o ceapă mică   Mod de preparare: Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi se obţine o cocă […]

 

Cornulete cu nuci si gem

Cornulete cu nuci si gem din: faina, oua, ulei, praf de copt, zahar, gem, nuci. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 ml ulei 2 ouă un plic praf de copt 4 linguri apă rece un praf sare o lingură zahăr Pentru umplutură: 350 g gem 50 g nuci   Mod de preparare: Pentru aluat, se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.