Într-o Rețetă Simplă din: peste, apa, rosii, ardei gras, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Descoperă arta bucătăriei tradiționale cu această rețetă simplă de saramura de peste. Perfect echilibrată din punct de vedere nutrițional și încărcată cu istorie, această rețetă este un omagiu adus bucătăriei românești autentice. Fie […]
Tigaie verde
PrinteazaTigaie verde din: sparanghel, broccoli, mazare, usturoi, ulei, sare, otet, piper, portocala, seminte de susan.
Ingrediente:
- 1 legătură de sparanghel
- câteva bucheţele de broccoli
- 1 cană de boabe de mazăre
- 3 căţei de usturoi
- 1 linguriţă ulei de rapiţă
- 1 linguriţă de sare
- piper
- oţet de orez/mere
- 1 portocală
- miez de floarea-soarelui şi seminţe de susan
Mod de preparare:
Tai în bucăţi sparanghelul, după ce ai eliminat partea lemnoasă. Rupi bucheţelele de broccoli şi pui şi mazărea. Poţi adăuga şi nişte seminţe de susan şi miez de floarea-soarelui.
Intr-o linguriţă de ulei pui la călit 3 căţei de usturoi tăiaţi mărunt. Adaugi legumele.
Intre timp, pregăteşti sosul: amesteci zeama de la o portocală, 1 lingură de ulei de rapiţă, 1 linguriţă de sare, piper, oţet de orez/mere şi adaugi amestecul peste legume.
Tigaie verde
Pofta buna!
Pomelo: Beneficii, Nutriție, Contraindicatii si Retete cu Pomelo
Pomelo (cunoscut și sub numele de “pummelo”, “pomello”, “shaddock”, sau în știință, “Citrus maxima” sau “Citrus grandis”) este cel mai mare citric comestibil și strămoșul grapefruitului. Acesta este originar din Asia de Sud-Est și Malaezia, fiind cultivat în multe țări tropicale și subtropicale din întreaga lume. Istoric, […]