Tocana ardeleneasca de ficat din: ficat, carnati, costita, ciuperci, ceapa, faina, ulei, sare, piper, vin. Ingrediente: 300 g ficat de vită 150 g cârnaţi afumaţi 150 g costiţă afumată 300 g bureţi 2 cepe 1 lingură pastă de tomate 1/2 lingură făină 5 linguri ulei 50 ml vin piper sare Mod de preparare: Bureţii, […]
Tocana de ficat de pasare
PrinteazaTocana de ficat de pasare din: ficat de pasare, praz, pasta de tomate, sare, piper, patrunjel, vin.
- 500 g de ficat de pasăre
- 2 fire de praz
- 50 g de pastă de tomate
- sare
- piper
- o legătură de pătrunjel
- vin alb
Mod de preparare:
Căleşti ficăţeii, îi condimentezi, adaugi prazul tăiat mărunt şi pasta de roşii, apoi le fierbi înăbuşit 15 minute.
Torni vinul şi mai laşi să fiarbă încă 5 minute.
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocana cu pipote
Tocana cu pipote din: pipote, ceapa, usturoi, ardei, rosii, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 700 g pipote 2 cepe mari 1-2 căţei de usturoi 2 ardei roşii copţi 200 g roşii întregi sare piper busuioc uscat cimbru uscat pătrunjel verde 2 linguri ulei Mod de preparare: Se pun la foc măruntaiele curăţate, spălate şi porţionate, într-un […]
Tocana cu ficatei de pui
Tocana cu ficatei de pui din: ficatei de pui, ceapa, usturoi, ardei, rosii, sare, piper. Ingrediente: 700 g ficăţei de pui 2 cepe mari 1-2 căţei de usturoi 2 ardei roşii copţi 200 g roşii întregi sare piper busuioc uscat cimbru uscat 500 ml apă 1 legătură pătrunjel verde 2 linguri ulei Mod de preparare: […]
Pofta buna!