Ciorba taraneasca cu piept de porc
PrinteazaCiorba taraneasca cu piept de porc din: piept, ceapa, cartofi, fasole, morcov, gogosar, taitei, bors, leustean, rosii.
- 500 g piept de porc
- 1 ceapă
- 8 cartofi
- o mână fasole păstăi
- 1 morcov
- 1 gogoşar
- 100 g tăiţei
- 500 ml borş
- leuştean
- 3 l apă
- 4 roşii coapte
Mod de preparare:
Pieptul de porc îl fierbi în 3 l de apă. Când carnea a fiert pe jumătate, pui ceapa, morcovul, fasolea păstăi şi le fierbi în continuare. Când au fiert legumele şi carnea, adaugi cartofii şi gogoşarul tăiate cuburi.
Când au fiert cartofii, adaugi tăiţeii, sarea, borşul şi roşiile curăţate de coajă şi călite înainte. După ce a fiert ciorba, adaugi leuşteanul tocat fin.
Ciorba taraneasca cu piept de porc
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/ciorba-taraneasca-cu-piept-de-porc html