Placinta cu carne si usturoi

Printeaza

Placinta cu carne si usturoi din: muschiulet de vita, ceapa, usturoi, sare, piper, oua, unt, cartofi, faina, telemea de vaca, oua, unt, sare.

Ingrediente:Placinta cu carne si usturoi

  • 500 g muşchiulet de vită
  • 2 cepe
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • 3ouă
  • 150g unt

Pentru foaie:

  • 800 g cartofi
  • 2-3 linguri făină
  • 100 g telemea de vacă
  • 4 ouă
  • 100 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii, se spală şi se pun să fiarbă în apă cu sare ca pentru piure. Carnea de vită se fierbe şi după aceea, se taie cubuleţe şi se pasează cu blenderul. Se adaugă ceapa, untul, ouăle, usturoiul, sarea şi piperul.

După ce au fiert cartofii, se pasează, se adaugă untul, ouăle, telemeaua rasă şi făina.

Se tapetează o tavă cu unt şi pesmet, se toarnă un strat de carne şi se acoperă cu un alt strat de cartofi. Se dă la cuptor să se rumenească.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.