Varza rosie calita

Printeaza

Varza rosie calita din: varza rosie, ceapa, ulei, stafide, sare, zahar, vin rosu.

Ingrediente:Varza rosie calita

  • 1 varză roşie
  • 1 ceapă albă/roşie
  • 2-3 linguri ulei
  • stafide
  • sare
  • zahăr
  • 1 pahar vin roşu

 

Mod de preparare:

Tai varza fideluţă, iar ceapa mărunt şi le pui să se călească în uleiul uşor încins. Din când în când, adaugi câte puţin vin şi eventual puţină apă.

La sfârşit adaugi stafidele, condimentezi după gust, mai dai într-un clocot şi poţi servi ca garnitură lângă fripturi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.