Ciorba de fasole galbena cu lapte prins
PrinteazaIngrediente:
- 2 maine de fasole galbena
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 2 rosii
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 1 l lapte prins
- sare
Mod de preparare:
Speli fasolea, o rupi bucati si o pui la fiert in 2 l de apa clocotita cu sare. Cureţi morcovul, ceapa şi ardeiul gras, dai morcovul pe răzătoarea mare, tai ceapa mărunt şi ardeiul bucăţi, apoi le adaugi în oală şi laşi să fiarbă.In acest timp calesti verdeata in 2-3 linguri de ulei, adaugi rosiile date prin razatoare si lasi sa se caleasca impreuna 10 minute, apoi torni totul în oala cu ciorbă.
Laşi ciorba să fiarbă 2-3 clocote, torni laptele prins, potriveşti de sare, opreşti focul şi presari si presari verdeata tocata.
Pofta buna!