Rulou de costita cu mere, morcovi si varza

Printeaza

Rulou de costita cu mere, morcovi si varza din: costita afumata, varza, cartofi, morcovi, mere, chimen, supa, piper, sare, jeleu.

 

Ingrediente:

  • 800 g costiţă afumată, fără os
  • 400 g varză murată
  • 8 cartofi medii
  • 3 morcovi
  • 2 mere acrişoare
  • 2 linguriţe chimen
  • 250 ml supă de legume
  • piper măcinat
  • sare
  • 50 g jeleu de mere
  • 1 lingură zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Rulezi costiţa, o legi cu o sfoară şi o presari cu piper.

Presezi varza murată, o toci fideluţă, o condimentezi cu chimen, apoi o întinzi într-un vas termorezistent.

Cureţi cartofii, apoi îi tai în patru.

Morcovii curăţaţi îi tai în rondele, iar merele în 8 părţi şi le scoţi cotoarele.

Pui carnea rulată pe varză, apoi aşezi în jurul ei morcovii şi merele. Torni deasupra supa de legume.

Amesteci jeleul cu sucul de lămâie şi ungi carnea cu acest amestec.

Pui vasul în cuptorul încins, la 180 de grade Celsius, pentru circa o oră. între timp, întorci carnea şi ungi repetat cu jeleul de mere.

Scoţi carnea din cuptor şi o aşezi pe un platou, apoi scoţi sfoara.

 

Rulou de costita cu mere, morcovi si varza

Rulou_de_costita_cu_mere_morcovi_si_varza

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.