Oua umplute cu ciuperci si cascaval

Printeaza

Oua umplute cu ciuperci si cascaval din: ciuperci, ceapa, cascaval, faina, unt, sare, piper.

Ingrediente:Oua umplute cu ciuperci

  • 250 g ciuperci champignon
  • 100 g ceapă
  • 50 g caşcaval
  • 50 g făină
  • 50 g unt
  • 5 ouă
  • sare
  • piper după gust

 

Mod de preparare:

Fierbi întâi în apă cu puţină sare ciupercile curăţate şi spălate. Când sunt gata, le strecori, iar zeama o păstrezi pentru a fi refolosită.

In puţin unt, căleşti ceapa tăiată mărunt, adaugi făina şi apoi o înăbuşi cu zeama de la ciuperci. După ce a fiert, adaugi şi ciupercile şi condimentezi. Separat, pui ouăle la fiert. Când sunt gata, le decojeşti şi le tai în jumătăţi, într-un vas de yena tapetat cu unt, pui întâi o parte din compoziţia cu ciuperci, apoi jumătăţile de ou şi, la final, restul compoziţiei.

Presari caşcaval ras şi in­troduci vasul în cuptorul încins în prealabil şi le laşi la gratinat. Serveşti ouăle umplute calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.