Salata taraneasca de vinete

Printeaza

Salata taraneasca de vinete

 

Ingrediente :

  • 2-3 vinete
  • 2 ardei graşi
  • 2 cepe
  • 2 roşii
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Coci vinetele şi ardeii şi când sunt gata presari legumele cu sare, le acoperi cu un prosop curat şi le laşi aşa 30 de minute.

Le cureţi apoi de coajă şi le pui să se scurgă într-o strecurătoare. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei, adaugi roşiile curăţate de pieliţe şi tăiate mărunt.

După ce s-au călit le răstorni într-un castron şi le amesteci cu vinetele tocate şi ardeii tăiaţi bucăţele. Potriveşti de sare si amesteci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.