Paste cu broccoli, rosii si ansoa din: paste integrale, conopida sau broccoli, rosii cherry, usutroi, ulei de masline extravirgin, fileuri de anşoa, parmezan, sare de mare. Ingrediente: 150 g paste integrale 200 g conopidă sau broccoli 100 g roşii cherry 1 căţel de usturoi 1 lingură ulei extravirgin de măsline 6 fileuri de anşoa 1 lingură parmezan […]
Reteta zilei: Paste cu broccoli si sos de bere
PrinteazaPaste cu broccoli si sos de bere din: piept de pui, ulei, unt, paste, bere, mustar, lamaie, zahar brun, broccoli, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 3 felii piept de pui
- 1 lingura ulei
- 4 linguri unt
- 400gr paste pappardelle
- 1 cană de bere
- 2 lingurite mustar de Dijon
- zeama de la o jumatate de lamaie
- 1 lingura zahar brun
- 2 cesti broccoli
- 1/2 cana de patrunjel tocat
- sare si piper
Mod de preparare:
Se incinge uleiul si 1 lingura unt într-o tigaie medie.
Asezonati carnea de pui pe ambele părți cu sare și piper și rumeniti pe ambele parti, cate 3 minute pe fiecare parte.
Se scoate din tigaie si se pastreaza deoparte.
In tigaie, se topesc 2 linguri de unt. Adaugati berea, Dijon, suc de lamaie, zahar brun si un praf de sare.
Amestecati si gatiti 3 minute.
Adaugati broccoli si se lasa sa fiarba 3-4 minute.
Intre timp gatiti pastele al dente. Scurgeti si transferati in sos.
Incorporati carnea de pui impreuna cu patrunjelul si amestecati sa se combine aromele.
Paste cu broccoli si sos de bere
Pofta buna!
Paste cu broccoli si ansoa din: broccoli, rosii cherry, zeama de lamaie, coaja de lamaie, capere, paste, ansoa, usturoi si ardei iute. Ingrediente: 350 g broccoli 500 g rosii cherry zeama si coaja de la 1 lamaie 2 linguri capere pentru servit 250 g paste linguine 50 g ansoa – din conserva 4 catei de […]
Pofta buna!
Interesanta reteta, dar totusi, carnea e semi-cruda nu tocmai pe gustul meu…